Kako se registrovati ili učlaniti na jobo.ba?

jobo-registracija
0

Pozdrav svima,

Tražite novi posao? Onda ste vi naš idealan kandidat. Nakon što ste otvorili jobo.ba u desnom gornjem uglu se nalazi link UČLANI SE. Klikom na link, dobićete četiri opcije na koji način se možete registrovati ili učlaniti na jobo.ba:

  • Putem vašeg Facebook profila
  • Putem vašeg Google računa
  • Putem vašeg LinkedIn profila ili
  • Registracijom putem jobo.ba platforme unošenjem korisničkog imena, emaila, šifre, broja telefona, te odabira specijalnosti koju nudite.

Ukoliko ste organizacija ili kompanija koja želi potpuno BESPLATNO objaviti oglas za posao, klikom na isti link UČLANI SE odaberite tab “ORGANIZACIJA“. Za registraciju na jobo.ba unesite potrebne podatke: korisničko ime, šifru, email, ime organizacije ili kompanije, broj telefona, te spcijalnost kojom se bavite.

Obje opcije registracije i za kandidata i za organizaciju su besplatne i zauvijek će ostati takvim. Nakon registracije kao kandidat već ste spremni se prijavljavti na željene oglase, a možete dodatno urediti svoj profil. Nakon što ste se učlanili kao organizacija ili kompanija možete pristupiti objavi svog prvog oglasa.

Vezano

Ostavite komentar