Novosti

thumbnail
0 Komentar

Najbrže rastuća zanimanja u…

The US Bureau of Labor Statistics je nakon obrade više od 20.5 miliona otvorenih pozicija od početka 2020. godine napravio listu najbrže rastućih zanimanja u 2020...

Više
thumbnail
0 Komentar

Manje pravila i lakše…

Zbog Korona krize i Europske banke su se našle na udaru. Smanja je emisija kredita, smanjena je potrošnja, uvedeni su moratoriji na otplatu rata, te je..

Više
thumbnail
0 Komentar

Budućnost coworking prostora

S obzirom da se pandemiji Korona virusa izgleda ne nadzire kraj, u pitanje dolazi i budućnost coworking prostora. Da li ovi u zadnje vrijeme popularni prostori..

Više
thumbnail
0 Komentar

Potvrde o rezidentnosti za…

U svrhu ostvarivanja prava pravnih i fizičkih lica koja proizlaze iz ugovora / sporazuma / konvencija o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja sa određenim zemljama, vjerojatno vas je..

Više
thumbnail
0 Komentar

Savjeti za one koji…

Kao što smo vidjeli ranije, će najvjerojatnije promijeniti zanimanje uslijed promjena na tržištu rada. Šta onda uraditi ako je potražnja za vašim primarnim zanimanje opala? Slijede..

Više
thumbnail
1 Komentar

Dvoje od pet otpuštenih…

Već sada je jasno da će Korona-kriza i COVID-19 unijeti mnogo promjena u poslovanje kompanija, u radne navike, te u ponudu i potražnju za radnim mjestima...

Više
thumbnail
0 Komentar

Biznis nakon krize

PROJEKT za podršku malim i srednjim poduzećima u BiH BIZNIS NAKON KRIZE Prijave do 30.5.2020. Uslijed krize, naši biznisi su već sada “oštećeni” i kratkoročno trpimo..

Više